Європейський ліберальний комунізм

 Wellcome to Soviet Europe так можна охарактеризувати мої думки, після створення цих двох мап. Панування ліво-ліберальних та радикально-соціалістичних ідей, один з китів на якому тримається Європейський Союз.


Натисність, щоб подивитись в повному розмірі.

Розглядаючи сучасну політичну ситуацію в Європі потрібно розуміти, що після поразки фашистських і комуністичних рухів в 20 столітті, лібералізм за замовчуванням став загальноприйнятим мірилом усіх речей, поставивши себе в центрі усього суспільно-політичного, культурного і соціального життя людей. Йти проти лібералізму в сучасному світі означає йти проти загальноприйнятих, нав`язаних норм і правил, а тому часто розглядається лібералами, як рух проти прогресу і цивілізації. І якщо комуністичні та соціалістичні рухи сучасної Європи є легітимними(!) реакціонерами проти тоталітарного лібералізму, то весь пласт традиціоналістичного суспільства просто проігнорований і викинутий з політичного життя ЄС, адже несе з собою альтернативу тому ладу, що склався. За таких умов стає очевидним, що сучасними революціонерами є не Фемен, не Пусі Райот, не митці деградованого мистецтва і содомити (це все ортодоксально вписується в буття цивілізованого суспільства), а люди, що бодай раз на тиждень ходять до церкви. чи мечеті. Легітимність лівих рухів зумовлена абсолютною солідарністю з внутрішньою політикою денаціоналізації і дехристиянізації. Розбіжності між ліберальними та лівими політичними партіями полягають лише у різному розумінні зовнішньої та економічної політики. 
В країнах колишньої "Варшавської Угоди" після розпаду СРСР, національне відродження (традиціоналізм), а не лібералізм був центром суспільного життя, тож саме в цей центр спрямоване вістря атаки влади ЄС. Економічні санкції проти Угорщини, культурна диверсія проти Хорватії, підтримка проросійської(!) партії в Литві, це  лише кілька прикладів війни ліберального центру, що претендує на тоталітарність, з околицею, що прагне до самобутності. 
Щоб зрозуміти сенс такої на перший погляд дивної політики, потрібно розуміти, що Європейський Союз в сучасному вигляді виключає існування НАЦІОНАЛЬНИХ держав, перетворюючись на "Melting pot" (котел народів), в якому теоретично має виникнути нова раса.

Парадоксально, та Радянський Союз не загинув на сході, а лише переродився на заході.

P.S. я проти приєднання до "Митного Союзу".

This entry was posted by Unknown. Bookmark the permalink.

Leave a Reply