Ми прилетіли вранці у Європу... ч.1

«Коли Господь хоче покарати людину, він дозволяє їй робити все , що вона схоче»


Що в нашому уявленні є Європа? Це по перше дешева ковбаса і високі зарплати. Це якість, це висока культура, чистота вулиць. Це демократія і свобода слова. Таке враження складається після першого погляду. Потім ти помічаєш безліч мігрантів з азії та африки, але радієш, бо знаєш що то мультикультурне середовще, ознака цивілізації. Раптом наштовхуєшся на бар'єр цензури з наївним запитанням "а як же свобода слова?", на що тобі видають цілий список "небажаних тем". Настільки небажаних, що за деякі можна цілком реально загреміти у в'язницю. Цей список корегує влада за допомогою безлічі комітетів та "громадських ініціативних груп", тіж самі комітети відповідають за державну пропаганду. 


А судді хто?

Найбільш поширене ставлення "прогресивних" українців до проблеми одностатевих зв'язків, фемінізму, лібералізму, деградованого "мистецтва" є - "хай роблять що хочуть, вони теж люди і це їх власний вибір". Так  колись думали німці, за рівнем толерантності яких крізь дуло кулеметів вдень і вночі слідкують більше 70 тисяч американських війскових, та ще більша армія вічних жи... жертв репресій. І от та купка деградантів, що тішилась толерантним ставленням до себе, користуючись всіма правами демократичного суспільства пішла у владу, будь-яку критику звичайно зразу оголошували "проявом нетерпимості". І все-б нічого, але прийшовши до влади метою деградантів стало перетворити на собіподібних усю країну. Приведу кілька прикладів мерів нетрадиційної орієнтації в Європі:

Клаус Воверайт, мер Берліну (Німеччина)
Оле фон Бойст, мер Гамбургу (Німеччина)
Бертран Деланое, мер Парижу (Франція)
Розаріо Крочета, мер Гели (Італія)

Як гадаєте, чим вони займаються? В прямому сенсі створюють СВІЙ світ навколо себе. Берлін вже давно отримав принизлеве прізвисько "блакитне Ельдорадо", райони Шьонеберг, Пренцлауер-берг та Кройцберг заселені переважно одностатевими парами, а всі навколишні кафетерії та ресторани "прикрашені" веселковими прапорами. В Берліні 5 безкоштовних(!) журналів для пропаганди нетрадиційної орієнтації, величезна кількість видавництв та книжкових магазинів, спеціалізованих аптек, спортивних союзів, танцювальних шкіл, купа магазинів одягу для фетишистів, несчисленні консультаційні центри, місця для зустрічей, цілі парки, навіть радіостанція для геїв! Близько 150 кафетеріїв та інших закладів для одностатевих пар, а також єдиний у світі "блакитний" музей. І це ще не кінець, всюди різні таблички і пам'ятники, що мають підкреслювати одностатевий характер мешканців. Чи потрібно казати, що гроші на все це йдуть з бюджету, що максимально комфортне життя одностатевої, дегенеративної меншості влаштовується за рахунок нормальної і здорової більшості. Не вірите? В Берліні найбільша кількість безробітних, в порівнянні з будь-якою іншою західною столицею. Не так давно, роздумуючи звідки б узяти ще грошей на розвиток "гей-індустрії", Клаус Воверайт вигадав геніальне рішення - знизив зарплати всіх держслужбовців (в т.ч. вчителів) і навіть скоротив фінансування дитсадків та сиротинців! Нащо годувати цих унтерменшів, коли треба увіковічити пам'ять гомосексуалів-мучеників, правда?

Пам'ятники "жертвам нацизму нетрадиційної орієнтації" в Берліні. Дегенеративні, як і їх творці.  

Звичайно переважна більшість культурних діячів заявляє про свою належність до осіб нетрадиційної орієнтації, чи щонайменше про свою повну прихильність.

Всі комітети та організації які слідкують за мораллю, культурою, толерантністю, вихованням молоді, очолюють ціж самі особи, разом з євреями, що не дивно. Вони-ж продвигають фемінізм. Вони-ж ведуть тотальну війну з християнською церквою, яка чи не єдина намагається схаменути той нарід. Не менш агресивно деграданти нападають і на іслам, бо як виявилось арабські і турецькі мігранти не забажали асимілюватись в гейське товариство, а радше їх вбивають, чи калічать.



This entry was posted by Unknown. Bookmark the permalink.

6 thoughts on “Ми прилетіли вранці у Європу... ч.1”

  1. Правильніше - в протестантизмі. З вчення Кальвіна ми бачимо, що людина має прагнути до примноження земних благ, а спасіння за рахунок міцної віри доступне лише обраним. Саме з ця філософія стала підгрунтям матеріалізму.

    Все це йде в розріз з католицьким ореолом святості навколо аскетів.

  2. Погоджуюсь. Цікавим є і те, що протестанство виникло від католицизму...

  3. Протестантство виникло проти католицизму :)
    Але то все історія. Сьогодні в західній Європі віруючих християн неймовірно мало, за винятком Іспанії, Італії та Ірландії. І в тому є проблема. Європу вбиває не якась релігія, а відсутність будь-якої релігії. Секуляризм та атеїзм.

  4. так, видно що моралі їм бракує. Ну все ж не кожна релігія буде порятунком, як ті "релігії" типу копімістів (ctrl+C) та пастафаріанців і ті ж неоязичники

  5. І що, в них там всі політики гомосексуалісти настільки, наскільки в нас вони всі "православні"? Весело.

Leave a Reply