Ми прилетіли вранці у Європу... ч.2

Самогеноцид



В 2009 році середній вік чоловіків які одружувались становив 33 роки, жінок що виходили заміж 30 років, за даними Федерального Статистичного Агенства Німеччини. Для порівняння, в 1970 році цей вік становив 26 і 23 роки відповідно. 

Кожна п'ята німецька сім'я - неповна (це 2,4 мільйони дітлахів, що не мають одного з батьків!). Кожна третя німкеня ніколи в житті не одружується.

Значення шлюбу настільки нівельоване, що більшість громадян бачать в ньому, в кращому випадку контракт, в якому розписані вимоги, розділені доходи і витрати. А в гіршому непотрібний анахронізм. До цього призвела перемога секуляризму і фемінізму.

Ті німкені, в яких жіноча природа всеж бере вверх обирають собі справжніх чоловіків - східних мігрантів, яким чхати на фемінізм, які опікуються жінкою, які здатні її захистити. Німці чоловіки теж не взахваті від фемінізму німкень, але не маючи ні сили волі, ані духу, одружуються на слов'янках, чи інших мігрантках, щоб імітувати відчуття "голови сім'ї".

Та це все просто не варте і згадки перед політикою статевого виховання молоді!
Коли дівчат водять до гінеколога, їм безкоштовно(!) пхають таблетки-контрацептиви, пояснюючи що від регулярного приймання і тіло гарніше виглядає, і взагалі життя покращується(?). Лякають дітьми.
От уявіть, до чого треба було дожитись, щоб лякати дівчат ДІТЬМИ! 

Одже пий з 16 років контрацептиви, бухай, кури, розважайся, живи для себе. І спробуй схаменувшись в 35 знайти нормального чоловіка та народити здорову дитину.

Хто скаже, що це не геноцид - той не людина.

Сучасна "єуроп", насправді нова вавилонська вежа, Содом і Гомора одночасно. Вседозволенність називають "свободою", свободою слова - словоблудство, щастям називають багатство. По чистим вулицям ходять мертві душі. 

Сто разів був правий Гьоте, говорячи: «Нет рабства безнадёжние, чем рабство тех рабов, Себя кто полагает свободным от оков.»

Раніше я не розумів, чому Спаситель прийде знищити цей світ. Тепер я цього очікую.



This entry was posted by Unknown. Bookmark the permalink.

One thought on “Ми прилетіли вранці у Європу... ч.2”

  1. Вони знищували інші народи, тепер же їх спіткала та ж доля. Імперії падають.
    Не варто знищувати світ, а лише його нездорову частину, а ще гуманніше лікувати.

Leave a Reply